Cazare Casa Fines

Bine ați venit!
Cazare Casa Fines

Amplasat într-un minunat peisaj, Casa Fines vă răsfață cu spații generoase de cazare, modern utilate cu toate facilitățile impuse de cele mai înalte standarde.

Oferta de cazare este diversificată. Casa Fines are o capacitate de 32 de locuri structurate de 3* si 3* + (confort sporit): 1 apartament de lux cu jacuzzi, 1 cameră triplă, 5 camere cu pat matrimonial și 8 camere cu 2 paturi. Toate camerele oferite de Casa Fines sunt modern utilate, cu televizor color, internet, aer condiționat și mini bar, iar băile cu uscător de păr, cabină de duș și consumabile personalizate, toate acestea pentru un sejur cât mai plăcut și reușit.

Servicii de cazare:

  • Curățenia camerei: Acest serviciu se efectuează în fiecare zi, între orele 7:00 și 12:00. Dacă nu doriți să fiți deranjat de menajeră, agațați în exteriorul ușii semnul "Nu deranjați".
  • Minibar: Se află la dispoziția dumneavoastră, consumația pe care o faceți urmând să fie trecută pe factura finală.
  • Mic dejun: Prețul micului dejun este inclus în prețul camerei.
Receptie Casa Fines

Recepție

În ziua plecării dumneavoastră, sunteți rugat să eliberați camera până în ora 12:00. Bagajele dumneavoastră pot ramane, până când părăsiți pensiunea, într-un loc desemnat de recepționer.

Obiecte pierdute: Conducerea nu își asumă răspunderea pentru obiectele de valoare nedeclarate la recepție în momentul cazării.

În cazul în care doriți să beneficiați de serviciile unei firme de rent-a-car, sunteți rugat să apelați recepția. Personalul nostru vă stă la dispoziție și în cazurile în care aveți nevoie de taxi, informații gară / autogară, primărie, muzee sau alte informații turistice.

Galerie Foto Cazare